Go back to home


We have detected that you are using ad blocking software.
The Classic Ford forum is made possible by ad revenue.
Please disable your ad blocker to ensure that this site lives on.

Hot!License Plate Lights

Author
T Slade
Enthusiast
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 16
  • Joined: 2020/06/07 18:17:31
  • Status: offline
2020/06/07 18:29:07 (permalink)
0

License Plate Lights

Hi All. I have a 1979 MK2 Ford Escort and the lisence plate lights on the rear bumper have stopped working. They've been out before but I've always managed to get them going, but this time nothing is working. I've put new bulbs in, unplugged the lighting component and checked plug connections, checked the fuse. Is there any advice on trouble shooting before I take it to the shop? Thanks. 
#1


2 Replies Related Threads

    escfalcap
    Enthusiast
    • Total Posts : 37
    • Scores: 3
    • Reward points: 152
    • Joined: 2020/04/21 19:29:01
    • Status: offline
    Re: License Plate Lights 2020/06/07 19:20:19 (permalink)
    +1 (1)
    Do you have power at the sockets which connect to the light units?
    #2
    T Slade
    Enthusiast
    • Total Posts : 2
    • Scores: 0
    • Reward points: 16
    • Joined: 2020/06/07 18:17:31
    • Status: offline
    Re: License Plate Lights 2020/06/09 20:22:50 (permalink)
    0
    Got it sorted. The grounded wire in the boot had been broken. Managed to reattach it without too much hassle. Thanks for your input escfalcap. Happy days and bright lights.
    #3

    Jump to:

    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.1